Loebu pāris uzvar Divāras rallijā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Seškārtējais pasaules autorallija čempions Sebastjans Loebs izcīnījis kārtējo uzvaru rallijā - viņš bijis ātrākais aizvadītajā nedēļā notikušajā Divāras rallijā Francijā.

Sebastjans Loebs uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena nav nekas neierasts, turpretim visai netipisks bijis čempiona partneris šajā rallijā, proti, ilggadējā stūrmaņa Daniela Elenas vietā Divāras rallijā Loebam stenogrammu lasījusi viņa dzīvesbiedre Severība Loeba.

"Pagājušajā gadā mēs šajā rallijā braucām ar Citroen C2 1600 un finišā kāpām uz goda pjedestāla," saka Loebs. "Kad Citroen komandas vadītājs Olivjē Kesnels mums piedāvāja startēt arī šogad, turklāt ar Citroen C4 WRC, mēs nešaubījāmies ne mirkli."

Loebu pāris Divāras rallija finišā par veselām divām minūtēm apsteidz kādreizējā Subaru rūpnīcas komandas braucēja, F1 testu pilota un Lemānas dalībnieka Stefana Sarazēna S2000 klases Peugeot.

"Mums nebija nekādu sacensību uzdevumu - braucām tikai skatītāju izklaidēšanas dēļ. Šai sacīkstei ir īpaša vieta manā karjerā, jo tieši šeit es pirmo reizi startēju kā Citroen komandas braucējs ar Xsara WRC 2000.gadā," saka Loebs, atzīmējot, ka viņam labāk patīkot, stāvot uz pjedestāla, nobučot savu sievu, nevis Danielu Elenu. Viņš, starp citu, arī piedalījās Divāras rallijā un, pārmaiņas pēc sēžot pie Citroen C2 R2 stūres, finišēja 54.vietā.

Divāras rallijā startēja arī Renault F1 komandas jauniegūtais pilots Roberts Kubica - viņam ar Renault Clio rallija mašīnu 29.labākais rezultāts.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu