Basketbolistes piedalīsies Lielajā talkā (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

13. septembrī pulksten 10.00 pie Lapmežciema stadiona Latvijas Nacionālās basketbola valstsvienības spēlētājas piedalīsies Latvijas 90. jubilejas svinēšanas pasākumu ietvaros rīkotajā talkā "Par tīru un zaļu valsti. Dāvana Latvijai 90. gadadienā".

Latvijas Nacionālās basketbola valstsvienības spēlētājas regulāri atbalsta dažādus sociāli nozīmīgus pasākumus. Viņas ir aktīvi iesaistījušās "Labestības dienas" norisē, pirms gada spēlētājas iesaistījās portāla "Ziedot.lv" projektā, realizējot drosmīgu un skaistu ideju, fotografējoties kailas 2008. gada kalendāram, lai atbalstītu basketbola veterānu sociālo fondu un īpaši – Latvijas basketbola leģendas Uļjanas Semjonovas rehabilitāciju.

Talka notiks 13. septembrī vienlaikus visā Latvijas teritorijā, lai nodrošinātu iespēju tajā piedalīties pēc iespējas lielākam skaitam interesentu. Talkas idejas autore rakstniece Anna Žīgure norāda, ka lielā talka ir iecerēta kā dāvana Latvijas dzimšanas dienā, apvienojot brīvprātīgos un domubiedrus no visām pilsētām un pagastiem un radot unikālu kopības sajūtu. Plānots, ka talkā varētu piedalīties apmēram 40 000 Latvijas iedzīvotāju. Par talkas patronu apņēmies būt Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu