"Citroen" noliedz līguma parakstīšanu ar Raikonenu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaules autorallija čempionāta (WRC) komanda pirmdien noliedza līguma parakstīšanu ar Pirmās formulas (F-1) 2007.gada čempionu Kimi Raikonenu.

Nedēļas nogalē izskanēja skaļas baumas, ka "Citroen" komandai un Raikonenam atlicis vien nokārtot pāris formalitātes, lai soms kļūtu par seškārtējā pasaules čempiona Sebastjana Loeba (attēlā) komandas biedru.

"Citroen" komandas vadītājs Olivjē Kesnēls uzsvēra, ka vienība ar Raikonenu nav runājusi.

Jau ziņots, ka 2010.gadā bija plānota Raikonena atgriešanās "McLaren" komandā, tomēr tā izjuka, kad vienība noslēdza līgumu ar šā gada pasaules čempionu Džensonu Batonu.

Pēc tam Raikonens paziņoja, ka nākamajā sezonā F-1 nestartēs. Savukārt viņa menedžments jau paziņojis, ka vēlas braucēju redzēt spēcīgā WRC komandā.

Tomēr Kesnēls uzsvēra: ja arī Raikonens pievienotos "Citroen", tad tas nebūtu pamatkomandā, bet gan "Citroen" junioru vienībā. Taču Kesnēls arī saglabāja intrigu. "Somijā viņš pagājušajā gadā ļoti ātri brauca ar "Super 2000" klases automašīnu, un, ja viņš pievienosies WRC, tās būs labas ziņas."

Jau ziņots, ka šosezon Raikonens pārstāvēja "Ferrari" komandu, bet nākamgad šajā vienībā viņa vietā brauks 2005. un 2006. gada pasaules čempions Fernando Alonso.

Jau vēstīts - tiek prognozēts, ka "McLaren" vienību nākamajā gadā pārstāvēs briti Lūiss Hamiltons un Džensons Batons, kas ir attiecīgi 2008. un 2009.gada pasaules čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu