Vinters dzied un kārto eksāmenus (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamais motobraucējs Jānis Vinters pat šovā "Dziedi ar zvaigzni" pamanījies uz skatuves uzdabūt motociklu. Atbilstoši apstākļiem un stila izjūtai gan ne "tuksneša vagotāju", bet spožu "Hondu" no salonveikala.

Dakara vairs nav aiz kalniem, taču motobraucēja redzamās aktivitātes ar spēkratiem patlaban, šķiet, nesaistās. Darbdienās viņš pamanāms Jelgavas pilī, jo LLU Lauksaimniecības fakultātes neklātienes studentiem eksāmenu sesija, bet svētdienu vakaros jau kopš septembra līdzjutēji var apliecināt savas simpātijas, atbalstot pazīstamo sportistu TV3 šovā "Dziedi ar zvaigzni", kur viņa skatuves partnere ir savulaik "Fabrikas" skolu izgājusī atraktīvā dziedātāja Liene Šomase.

Locīdams balsi gan vienatnē tuksnesī uz motocikla, gan Līgosvētkos kopā ar citiem slaveniem Latvijas Jāņiem, Vinters jau apliecinājis arī tagad teikto: man patīk dziedāt! Tāpēc uzaicinājums piedalīties šovā licies interesants.

"Uz vienu no pirmajām dalībnieku kopānākšanām nevarēju tikt, jo biju sacensībās. Kad pēc tam ierados, vēl "brīvas" izrādījās divas skatuves partneres, un es labprāt piekritu dziedāt ar Lieni." Mēģinājumos viņa neesot nekāds "maigais putniņš": "Ja man sūdīgi sanāk, tā arī pasaka. Es savukārt pretī, ka neesmu nekāds vokālists." Tomēr tāda spontāna vārdu pārmaiņa ir īslaicīga, un TV skatītājiem priekšā celtais šovs neapšaubāmi liecina par izdomu un nopietnu darbu nedēļas garumā.

Nu labi – grūtais gabals no "Armagedona" iepriekšējā reizē varbūt īsti nebija pa spēkam. Toties pirms tam ar "You Can Leave Your Hat On" no Džo Kokera repretuāra Jānis ar Lieni ieguva žūrijas augstāko vērtējumu.

"Paredzētajiem desmit raidījumiem varam izvēlēties pusotra desmita stilu. Tas ir šovs, tā teikt, neliels teātrītis, un gribam izmēģināt pēc iespējas daudzveidīgākas lietas. Ja veiksies, arī nākamajām kārtām mums padomā daudz kas interesants," Jānis teic, ka priekšnesuma izvēli un idejas apspriež abi kopā.

Rīt, kā zināms, dalībniekiem paredzēts izpildīt pa divām dziesmām: vienu no iepriekšējā repertuāra un vienu jau

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu