Ride It masku balle tuvojas!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2008. gada BMX un MTB frīstaila sezona tiks noslēgta Rīgā 14. septembrī ar adrenalīna un ekstrēmu skatu pilnu pasākumu Grīziņkalna skeitparkā, kur, jau sākot no pulksten 12.00, norisināsies BMX un MTB sacensības parka vidē, BMX "Bunny hop" sacensības un BMX flatlanda šovs ar Latvijas un Igaunijas labāko braucēju piedalīšanos.

Sacensībās aicināti piedalīties arī jaunie braucēji un amatieri. Ar Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta atbalstu pasākums Grīziņkalnā šogad būs vēl krāsaināks, atraktīvāks un radošāks, jo iesaistīts tiks ikviens – gan sacensību dalībnieki, gan skatītāji.

Lai piedalītos sacensībās, braucējiem jāizpilda obligātā prasība – ierasties maskās. Maskās lūgums ierasties arī skatītājiem, turklāt pasākuma vadītāji mudinās ikvienu piedalīties radošajās darbnīcās, kur būs sagādāti materiāli, lai katrs varētu izgatavot masku gan sev, gan savam braucamrīkam, kā arī tiks sniegta iespēja mākslinieku vadībā apgleznot seju. Visi maskotie pasākuma skatītāji un sacensību dalībnieki dosies masku parādē, kuras laikā tiesneši novērtēs un vēlāk apbalvos radošāko un iespaidīgāko masku īpašniekus kā no skatītāju, tā arī braucēju vidus.

Aktīvākie apmeklētāji varēs cīnīties par pārsteiguma balvām sipas un strītbola konkursos, bet ekstrēmo sporta veidu fotomākslas cienītāji varēs aplūkot fotogrāfes Levi labākās bildes, kas tapušas vasaras festivālā "Ride It Summer Jam ''08".

Pēc sacensībām pulksten 19.00 sagaidāmi muzikāli pārsteigumi no grupām "Cacophonics", "Audio Maize" un "Apofeoz Sound System", bet 22.00 apmeklētāji un braucēji aicināti uz pēcsacensību ballīti klubā "Pulkvedim neviens neraksta", kur varēs gan labi izdejoties, gan vērot BMX un MTB video.

"Ride It masku balli" atbalsta Rīgas domes Izglītības un jaunatnes sporta departaments, "Sporta mānija", "Jānis Roze", TVNET un ORB.LV, "RedBull", organizē biedrība "Rideit".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu