Hamiltons izcīna uzvaru Beļģijas "Grand Prix" (34)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

F-1 pasaules čempionāta 13.posmā - Beļģijas "Grand Prix" izcīņā - svētdien dramatiskā cīņā uzvaru izcīnīja brits Lūiss Hamiltons no "McLaren-Mercedes" komandas.

Sacensības Hamiltons sāka no pirmās starta pozīcijas, tomēr jau otrajā aplī viņu apsteidza pašreizējais pasaules čempions Kimi Raikonens no "Ferrari". Sportisti savas pozīcijas nemainīja līdz pat sacensību izskaņai, kad sāka līt spēcīgs lietus. Trīs apļus pirms finiša Hamiltons atkal apdzina Raikonenu un piloti ar sausā laika riepām turpināja cīnīties slidenajā trasē, līdz priekšpēdējā aplī Raikonens ieslīdēja sienā un izstājās.

Līdz ar to otrajā vietā finišēja Raikonena komandas biedrs Felipe Masa, bet trešo vietu izcīnīja Niks Haidfelds no "BMW-Sauber".

Čempionāta kopvērtējumā pirmajā vietā nostiprinājās Hamiltons, kuram ir 80 punkti. Par astoņiem punktiem no viņa atpaliek Masa, uz trešo vietu ar 58 punktiem pakāpās Roberts Kubica, bet ceturtajā vietā ar 57 punktiem ir Raikonens.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu