Snovborda otro roku tirdziņš atklāj otro sezonu! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz ar meteorologu solīto pirmo sniegu visā Latvijā Sniegaklubs atklāj Snovborda otro roku tirdziņa otro sezonu 25. oktobrī klubā "Pulkvedim neviens neraksta" no 17.00 līdz 20.00.

Pēc pagājušā gada pieredzes var teikt, ka tieši sezonas sākums bija aktīvākais tirgošanās laiks, kad dienas laikā tirdziņā tika veikti pirkumi vairāku simtu vērtībā. Līdztekus tirgošanās priekam tirdziņā pulcējās, kopā bija, pārsprieda aktualitātes, inventāru, pieredzi snovbordā Latvijā un pasaulē daudzi snovborda aktīvisti.

Tirdziņa princips šogad akurāt tāds pats, kā pagājušajā gadā – mēs piedāvājam satikties snovborda inventāra, apģērba un aksesuāru pārdevējiem-privātpersonām un pircējiem.

Ja vēlies kādas snovborda mantas pārdot – atnāc, atrodi savu „tirgošanās placi”, noliec visas mantas, nosaki cenu, un darījumi var sākties!

Savukārt, ja esi nolēmis ērti un lēti iepirkt ko jaunu snovborda sezonai, tad nāc droši, pārdevēji ir "savējie", mācēs sīki un smalki visu pastāstīt par preci, vienojies par labāko cenu un dodies mājās ar kāroto!

Par tirgošanās prieka uzlādējošu mūziku parūpēsies DJ Lewis!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu