Radulovs esot pazudis; šokā visa federācija un Krievijas izlase

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) zvaigzne Aleksandrs Radulovs nezināmu iemeslu dēļ nav pievienojies hokeja valstsvienībai, vēsta ārzemju mediji.

Pirmdien 29 gadus vecajam Radulovam vajadzēja ierasties Novogorskā, kur viņam pirms pasaules čempionāta vajadzēja iziet medicīniskās apskates.

Maskavas CSKA zvaigzne nevienu no Krievijas Hokeja federācijas un valstsvienības neesot brīdinājis par nepievienošanos izlasei.

Tādēļ viss Krievijas izlases personāls un treneri esot nepatīkami šokēti par Radulova visatļautību. Paredzams, ka Radulovs šā gada pasaules čempionātā nespēlēs.

Ziemeļamerikas mediji lēš, ka Radulovs šobrīd atrodas Ņujorkā, kur viņam ir pārrunas ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandām.

Atgādināsim, ka pagājušajā nedēļā Maskavas CSKA komanda Gagarina kausa finālsērijā piekāpās Magņitogorskas «Metallurg» vienībai.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu