Magnēta "Panda" - Ilzei Tāsei

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: orient.lv

Sestdien noslēdzās orientēšanās seriāla Vasaras Magnēts 39. sezona! Vairāk nekā 4000 orientieristu 31 000 startos no pavasara līdz rudenim centās pieveikt visdažādākās distances 50 vecuma un meistarības grupās, un balvas uzvarētājiem jau ir pasniegtas. Pati galvenā - "Fiat Panda" automašīna - tika Ilzei Tāsei.

Šogad visiem dalībniekiem pirmo reizi bija īpaša iespēja – kļūt par automašīnas FIAT Panda 4x4 īpašnieku, ko dāvināja Auto Italia. Un galveno balvu ieguva S35A grupā startējošā Ilze Tāse! Apsveicam!

Savukārt "Jēkaba aģentūras" dāvātie bezmaksas braucieni uz Turcijas orientēšanās piecdienu sacensībām tika pasniegti trīs sportistiem - Mārtiņam Osim, Dzintaram Grigulim un Lāsmai Ozoliņa-Baburei.

Šogad "Magnēts" noskaidroja arī aktīvāko lielģimeni – tās godā tika Puriņu ģimene. Mamma Baiba, tētis Egīls un viņu atvases Mārtiņš, Anna, Ieva un Miks varēs visi kopā pēc garās sezonas nedēļas nogali pavadīt kādā no "Mammas dabas" atpūtas bāzēm.

Orientēšanās aktivitātes ar to nebeidzas - katru sestdienu un svētdienu Ziemas Magnētā orientieristi varēs nodarboties ar savu iemīļoto sporta veidu līdz pat pavasarim. Plašāka informācija interneta lapā "www.magnets.lv" 2008. gada 2. aprīlī Magnēts sāks savu 40. vasaras sezonu.

Tiekamies Magnētā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu