Eklstons savus zilumus izmanto pelnīšanai (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Formula 1 komerctiesību īpašnieks Bērnijs Eklstons, kurš pavisam nesen cieta laupītāju uzbrukumā, savas traumas izmantos, lai nopelnītu.

Jau ziņots, ka astoņdesmitgadīgajam Eklstounam un viņa 31 gadu vecajai draudzenei Fabianai laupītāji uzbruka brīdī, kad pāris atgriezās mājās. Dažas reizes iesituši saviem upuriem, laupītāji tikuši pie vērtīgām rotaslietām un pulksteņiem apmēram 200 000 sterliņu mārciņu vērtībā, savukārt miljardieris un viņa draudzene pie dažādām piemiņas zīmēm.

Tagad britu izdevums Autosport vēsta, ka Eklstons pat pēc uzbrukuma nav zaudējis nedz savu humora izjūtu, nedz arī biznesmeņa ožu, kas nepalaiž garām nevienu iespēju nopelnīt.

Proti, tā vietā, lai slēptos un maskētu  uzbrukuma sekas, kas, atklāti sakot, izskatās visai atbaidoši, Eklstons zilumus izmanto F1 atbalstītāja, pulksteņu ražotāja Hublot, jaunākajā reklāmas kampaņā, kuras sauklis ir: "Paraugieties, uz ko cilvēki ir spējīgi Hublot dēļ!" (skat. saiti resursus).

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu