''Stockmann'' papildus apbalvos Rīgas "Dinamo'' hokejistus (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Novērtējot pēdējā mēneša komandas cīņas sparu un degsmi, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo'' sadarbības partneris ''Stockmann'' no 24. novembra vēlas iepriecināt spēlētājus - katru spēli papildus apbalvojot komandas vārtu guvējus un vārtsargus pēc sausajām spēlēm.

Hokeja komanda Rīgas "Dinamo'''' šoruden izvēlējās sadarbības partneri – universālveikalu ''''Stockmann''''. Rīgas "Dinamo'''' un universālveikala ''''Stockmann'''' noslēgtais līgums šajā sezonā nodrošina hokeja komandas spēlētājus, trenerus un personālu ar klasisko un ikdienas apģērbu, kā arī kvalitatīvu pārtiku aktīvajai ikdienai.

U/v ''''Stockmann'''' ir patiesi gandarīts par šo sadarbību un tādēļ iepriecinot gan Rīgas "Dinamo'''' fanus, gan spēlētājus no 24. novembra līdz sezonas beigām papildus apbalvos Rīgas "Dinamo'''' vārtu guvējus katrā spēlē, par katriem gūtajiem vārtiem, kā arī vārtsargus pēc spēlēm, kurās netiks zaudēti ne vieni vārti, dāvinot u/v ''''Stockmann'''' dāvanu kartes.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu