Veltījums Makrejam un Ginesa rekords (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē tūkstošiem Kolina Makreja fanu vairāk nekā tūkstoš "Subaru Impreza" automobiļos pulcējās vienuviet, lai godinātu pirms gada bojā gājušo skotu rallistu.

Sestdienas rītā ap 30 jūdžu (apmēram 48 kilometri) gara kolona, kuru veidoja 1100 "Subaru Impreza" automobiļi, izbrauca no Makreja dzimtās pilsētas Lanarkas, lai dotos 9 stundas ilgā 300 jūdžu braucienā uz "Prodrive" mītni Banburijā. Pa ceļam kolonu, kuras priekšgalā atradās Makreja 1996.gada kaujas "Impreza 555" ar viņa tēvu Džimmiju pilota lomā, pavadīja tūkstošiem rallija un pērn helikoptera avārijā bojā gājušā rallista fanu.

Vērienīgajā pasākumā uzreiz tika uzstādīti divi Ginesa pasaules rekordi. Pirmām kārtām tas ir rekords par aptuveni pusjūdzi (800 metri) gara uzraksta COLIN MCRAE un Skotijas karoga izveidošanu no ''''Subaru Impreza" automobiļiem. Kopā šajā atrakcijā piedalījās 1086 mašīnas, kas ir par 800 vairāk, nekā izdevās vienkopus sapulcēt iepriekšējā rekorda uzstādīšanas reizē.

Otrs rekords, ko izdevās uzstādīt svētdien, ir par garāko automobiļu kolonu, kad tā devās prom no "Prodrive" testu poligona.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu