Magnēta noslēgumā pasniegs Fiat Panda!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šosestdien Rīgas rajona Baložos notiks orientēšanās sacensību seriāla Magnēts un "FIAT Panda 4x4 izcīņas orientēšanās sportā" noslēguma pasākums, kura laikā aizraujošā izcīņā tiks noskaidrots sacensību galvenās balvas – automašīnas Fiat Panda 4x4 laimīgais ieguvējs.

Sacensības rīko orientēšanās sacensību rīkotājs "Magnēts" sadarbībā ar itāļu automašīnu Fiat un Alfa Romeo oficiālo pārstāvi Latvijā "Auto Italia" un Parex bankas atbalstu. Kā jau iepriekš ziņots, sacensības norisinājās vairākos posmos jau no pagājušā gada maija, kopā pulcējot vairākus simtus dalībnieku.

Tieši orientēšanās sports iepriekšējos divos gados ir atzīts par populārāko sporta veidu Latvijā. Tieši tādēļ, kā arī lai veicinātu veselīga dzīvesveida popularizēšanu Latvijā, Auto Italia atbalstīja šīs sacensības, aicinot ikvienu sportotgribētāju neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības piedalīties sacensībās.

Katru mēnesi 50 labākie sportisti saņēma pārsteiguma veicināšanas balvas no "Auto Italia". Taču cīņu par galveno balvu turpinās 150 dalībnieki. Lai noskaidrotu laimīgo dinamiskās un atraktīvās Fiat Panda automašīnas ieguvēju, sestdien Baložu kultūras namā notiks aizraujoša balvas izcīņa, kurā dalībniekiem būs jādemonstrē gan veiklība, gan izveicība un izturība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu