Prezidentes apsveikumi no Ņujorkas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības veiksmīgo sniegumu Eiropas meistarsacīkšu atlases turnīrā, kas vainagojās ar izcīnītu iespēju jau ceturto reizi pēc kārtas spēlēt finālsacensībās, atzinīgi ir novērtējusi arī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Atrazdamās vizītē Ņujorkā, Vaira Vīķe-Freiberga sūta rakstiskus sveicienus un laba vēlējumus mūsu basketbolistiem.

"No sirds priecājos par jūsu sniegumu un izcīnīto vietu finālturnīrā! Dalība Eiropas čempionāta finālā ir pietiekami liels izaicinājums Jums. Vēlu Jums nopietnu un sekmīgu gatavošanās darbu spēlēm finālturnīrā! Ticu, ka jums ir iespējas sasniegt augstākus rezultātus kā bijuši līdz šim Latvijas izlasei Eiropas čempionāta finālā!"

Kvalifikācijas turnīrā Latvijas basketbolisti izcīnīja četras uzvaras sešās spēlēs un ceļazīmi uz fināltspēlēm ieguva kā labākā no otro vietu ieguvējām.

EM finālturnīrs 2007. gada septembrī risināsies Spānijas pilsētās Madridē, Seviljā, Granādā, Alikantē un Palmā de Maljorkā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu