Buškevics pievienojas "Ventspils" komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saspēles vadītājs Sandis Buškevics sestdien pievienojies Latvijas basketbola klubam "Ventspils", kurā arī sāka savu profesionālā basketbolista karjeru.

Debijas maču Buškevics aizvadīs jau sestdien, kad "Ventspils" "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas cīņā savā laukumā tiksies ar "Valmiera" vienību.

Buškevics "Ventspils" klubā spēlēja no 1994. līdz 2003.gadam. Pēc tam viņš devās peļņā uz ārzemēm, pievienojoties Stambulas "Galatasaray".

Pavadījis sezonu Turcijā, 2004./2005.gada sezonā Buškevics spēlēja Permas "Ural Great" un Maskavas apgabala "Dinamo" Krievijā. 2005.gadā aizsargs pievienojās Viļņas "Lietuvos rytas" komandai, bet pēc gada - toreiz ambiciozajai "ASK Rīga" vienībai.

Pēc atlaišanas no kluba 2008.gadā ilgu laiku basketbolistam nebija darba, bet tā paša gada nogalē viņš devās uz Itāliju, lai pievienotos pastarīšiem Udīnes "Snaidero", tomēr Buškevics atgriezās mājās vēl pirms sezonas beigām.

Pagājušajā sezonā Buškevics atkal uz pusotru mēnesi pievienojās "Ventspils" komandai laikā, kad traumu bija guvis cits saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, tomēr pēc tam abas puses sadarbību neturpināja. "Ventspils" komandā pavadītās deviņas spēles kļuva par vienīgajām, ko Buškevics aizvadīja pagājušajā sezonā.

Šīs sezonas sākumā Buškevics uz mēnesi ilgu pārbaudes laiku pievienojās latviešu speciālista Kārļa Muižnieka trenētajai Polijas komandai Sopotas "Prokom Trefl", tomēr pēc tam abas puses ilglaicīgu līgumu nenoslēdza.

BBL elites divīzijas kopvērtējumā pašlaik "Ventspils" komanda ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs ieņem trešo vietu.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīrā ventspilnieki tikuši pie septiņiem panākumiem astoņos mačos, kas dod pirmo vietu.

Savukārt Eiropas Izaicinājuma kausā Latvijas klubs ticis pie diviem panākumiem trijos mačos, ieņemot pirmo vietu A apakšgrupā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu