"Hungarian Baja" rallijreidā astoto vietu izcīna Nagļu ekipāža

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eiropas kausa trešajā posma rallijreida sacensībās "Hungarian Baja" kopvērtējumā astoto vietu ieņēma Latvijas ekipāža Jānis Naglis un Jānis Naglis juniors, kas brauca ar "Mitsubishi Pajero" automašīnu, vēsta sacensību oficiālā mājaslapa internetā.

Par rallijreida "Hungarian Baja" uzvarētājiem kļuva Nasers Salehs al Atijahs un Tīna Tūrnere, kas brauca ar BMW X3, no kuriem Naglis/Naglis juniors atpalika par 44 minūtēm un septiņām sekundēm.

Savukārt vēl viena Latvijas ekipāža Jānis Āzis un Ainārs Princis, kura brauca ar "OSCar O3", sacensību kopvērtējumā ieņēma desmito vietu, no uzvarētājiem atpaliekot par stundu, četrām minūtēm un 53 sekundēm.

Jau ziņots, ka Eiropas kausa pirmajā posmā "Italian Baja" sesto vietu izcīnīja Nagļu ekipāža, bet Āzis/Princis ieņēma 12.vietu. Savukārt otrajā posmā "Baja Spain" Āzis/Princis ierindojās 19.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu