Pasaules vicečempions startēs Latvijas čempionāta posmā Aizputē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas motokrosa čempionāta solo klašu pirmajā posmā, kas jau šajā nedēļas nogalē, 24.aprīlī norisināsies Aizputē, startēs arī pērnā gada MX2 klases pasaules vicečempions - Pauls Jonass. Šī būs viena no retajām reizēm, kad Paulu redzēsim Latvijā.

Svētdienas sacensībās Aizputes Misiņkalna trasē startēs talantīgais latviešu sportists Pauls Jonass. Šobrīd Jonass jau atgriezies Latvijā, kur turpina treniņus, lai sagatavotos sacensībām. Tā kā prioritāte sportistam noteikti ir pasaules čempionāts, kur MX2 klasē, kur viņš patlaban ieņem trešo vietu, ļoti iespējams, ka šī būs vienīgā reize, kad braucēju redzēsim Latvijas motokrosa čempionātā.

Jāuzsver, ka pašmāju talants nāk tieši no Kalvenes. Arī pats sportists savos sociālajos tīklos atklājis, ka ar nepacietību gaida iespēju startēt mājās savu fanu priekšā.

Iespēja uzzināt, ko vēl sportists saka par gaidāmajām cīņām Aizputē, būs jau šajā piektdienā, klausoties telefonsarunu ar Paulu Latvijas radio plkst: 8:20.

Jau nedēļu vēlāk sportists startēs Pasaules čempionāta Latvijas posmā, kas 30.aprīlī un 1.maijā norisināsies Ķeguma «Zelta Zirga» trasē.

Līdz šim Pauls aizvadījis piecus pasaules čempionāta posmus, kuros regulāri atrodas labāko vidū. Lai gan aizvadītajā nedēļā Meksikā tika piedzīvotas vairākas neveiksmes, sportists tomēr pamanījās izcīnīt ceturto vietu posma kopvērtējumā un šobrīd viņš atrodas kopvērtējuma 3.vietā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu