"Chelsea" saskata Gvardiolā ideālo aizstājēju Ančeloti (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta pagājušā gada čempionvienības Londonas "Chelsea" vadība uzskata, ka tagadējā komandas galvenā trenera Karlo Ančeloti promiešanas gadījumā ideālais viņa aizstājējs būtu pašreizējais Spānijas čempionvienības "Barcelona" galvenais treneris Pepe Gvardiola.

Kā ziņots, "Chelsea" komandai šobrīd vairs neveicas tikpat veiksmīgi kā sezonas sākumā, jo tā pēdējās piecās spēlēs izcīnījusi tikai četrus punktus.

Šādos apstākļos allaž agresīvā britu prese Ančeloti situāciju pie Londonas kluba stūres dēvē par "nedrošu", ko pastiprināja novembrī īstenotā Ančeloti asistenta Reja Vilkinsa atstādināšana no amata.

Savukārt sestdien par savu aiziešanu no amata paziņoja "Chelsea" kluba sporta direktors dānis Franks Arnesens, solot, ka šīs sezonas beigās komandai viņa postenī nāksies meklēt jaunu darbinieku.

Kā vēsta britu laikraksts "The Sunday Telegraph", Londonas kluba vadība Arnesenu plāno aizstāt ar bijušo "Barcelona" sporta direktoru Čiki Begiristainu, šādā veidā uz Angliju pārvilinot arī Katalonijas kluba pašreizējo galveno treneri Gvardiolu, kuram ar "Barcelona" šīs sezonas beigās beidzas līgums.

Tiek ziņots, ka Begiristains jau ir uzsācis sarunas ar "Chelsea" kluba īpašnieku miljardieri Romānu Abramoviču.

Kā ziņots, "Chelsea" puse gan sola, ka Ančeloti paliks savā amatā, uzverot, ka komandai ar treneri ir noslēgts līgums līdz 2012.gadam.

"Ančeloti ar "Chelsea" komandu ir noslēgts līgums līdz 2012.gadam, un runas par viņa nākotni ir nevajadzīgas," intervijā televīzijas kanālam "Sky Sports News" aizvadītajā nedēļā pastāstīja komandas pārstāvis.

Premjerlīgas kopvērtējumā patlaban "Chelsea" ar 28 punktiem 15 spēlēs atrodas otrajā vietā, līdervienībai Mančestras "United" zaudējot divus punktus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu