Rīgas Svētku ietvaros - Baltijas kauss veikbordā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 16.augustā, Rīgā „Rīgas svētku 2008” ietvaros Mazajā Daugavā, starp Dzelzceļa un Salu tiltiem notiks „LMT Baltijas kauss veikbordā 2008”, kurā piedalīsies spēcīgākie Baltijas valstu veikbordisti. Vienlaikus pasākumā notiks arī „LMT Latvijas čempionāta veikbordā” trešā – pēdējā un izšķirīgā posma ieskaite, pēc kuras tiks noskaidroti šā gada Latvijas labākie veikbordisti.

„LMT Baltijas kausā veikbordā 2008” dalībnieki sacentīsies sešās grupās - juniori meitenes un zēni līdz 14 gadiem, juniori meitenes un zēni līdz 18 gadiem, kā arī sieviešu un vīriešu meistaru grupā.

Visspraigākā cīņa sagaidāma vīriešu meistaru grupā, kā arī junioru grupās līdz 18 gadu vecumam, kurās ir vienlīdz spēcīgs labāko braucēju sastāvs gan zēnu, gan meiteņu grupās, tāpēc cīņā par uzvarētāja tituliem izšķirošs var izrādīties katra veiktā trika veiksmīgs izpildījums, kā arī triku sarežģītība un amplitūda.

Savu dalību sacensībās apstiprinājuši labākie Igaunijas veikbordisti - Daniels Matsukevičs (Daniel Matsukevits), kurš ir pagājušā gada Baltijas junioru čempions un ir viens no perspektīvākajiem Baltijas veikbordistiem starptautiskajā sacensību arēnā, kā arī meistaru grupas labākie igauņu braucēji Riko Kuku, Vidriks Korps (Vidrik Korp) un Martins Bekmans (Martin Bachmann).

Dalībnieku reģistrācija no plkst 10.00, sacensību sākums plkst. 11.00. Plānotais norises ilgums līdz plkst. 17.00. Šā gada Baltijas un Latvijas čempionu apbalvošana notiks ap plkst. 19.00 Meta Cafe, kas atrodas pie tenisa kortiem aiz Nacionālā teātra. 2008.gadā katras grupas trīs labākie veikbordisti balvā saņems oriģinālas metālmākslinieka Edgara Saučuka veidotas medaļas.

Sacensību rīkotājs - Latvijas Veikborda asociācija - aicina pasākumu apmeklēt gan ekstrēmo sporta veidu cienītājus, gan Rīgas svētku viesus, kurus interesē aizraujošs veikborda triku šovs labāko Baltijas braucēju izpildījumā. Teicama sacensību distances redzamība Mazajā Daugavā skatītājiem un līdzjutējiem ir garantēta no krastmalas puses Mūkusalas ielā.

Veikbordu Latvijā sezonas garumā atbalsta Latvijas Veikborda asociācijas ģenerālsponsors Latvijas Mobilais Telefons, par lielisku vilni aiz laivas rūpēsies oficiālā čempionāta laiva Malibu no ūdens sporta preču veikala SDK, enerģisku un muzikālu gaisotni sacensību laikā uzturēs enerģijas dzēriens Red Bull, sacensību gaisotne tiks iemūžināta ar SONY Alpha digitālajām spoguļkamerām, mobilās sarunas nodrošina NOKIA mobilie telefoni, balvas uzvarētājiem un skatītājiem dāvinās vasarīgi krāsainie un stilīgie Protest All Conditions Boardwear, bet par saliekamajām konstrukcijām rūpēsies Ramirent.

Par veikborda norisēm sezonas garumā informē JCDecaux Latvija ielu plakāti, kā arī draudzīgais portāls www.draugiem.lv, kur īpaši veikborda veltītā sadaļā Veika Zona var sekot līdz veikborda norisēm Latvijā. Informācija un fotogrāfijas no veikborda aktivitātēm un pasākumiem ir atrodamas arī veikborda portālā www.wake.lv!

Šīs būs pēdējās sacensības, ko šajā sezonā organizējusi Latvijas Veikborda asociācija. Kopumā tika rīkoti trīs regulārie LMT Latvijas Veikborda čempionāta posmi, kā arī starptautiskais veikborda šovs Riga Wakeboard Cup’08, kas notika 2. augustā Rīgā, Mazajā Daugavā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu