Latvijas basketbolistes, pozējot kailas, palīdz veterānu sportam (203)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdots kalendārs "Latvijas Nacionālā sieviešu izlase - Latvijas basketbola veterāniem", kuram kailas fotografējušās Latvijas sieviešu izlases basketbolistes. To par ziedojumiem ir iespējams iegādāties portālā "ziedot.lv".

Latvijai unikālais projekts veidots ar mērķi atbalstīt veterānu sportu. Kalendārus iespējams iegūt, ziedojot vismaz 25 latus projektam "Atbalsts Latvijas basketbola veterāniem", un visi iegūtie līdzekļi aizies sporta veterānu, īpaši Uļjanas Semjonovas rehabilitācijas, atbalstam.

Kalendārs izdots tikai 1000 eksemplāros.

"Liels paldies spēlētājām par uzdrīkstēšanos un labo sirdi," basketbolistēm pateicās projekta atbalstītāju "Hansabanka" valdes priekšsēdētājs Māris Avotiņš.

"Esmu pateicīga, ka viņas nenobijās un realizēja šo projektu sporta veterāniem. Starp veterāniem ir arī daudzas bijušās TTT basketbolistes, un viņas visas ir ļoti pateicīgas," teica leģendārā TTT basketboliste Uļjana Semjonova.

Kalendārā redzamas 12 basketbolistes, kuras pārstāvēs Latviju Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas jau 24.septembrī sāksies Itālijā - Gunta Baško, Aija Brumermane, Santa Dreimane, Zane Eglīte, Liene Jansone, Anete Jēkabsone-Žogota, Dita Krumberga, Ieva Kubliņa, Ilze Ose-Hlebovicka, Zane Tamane un Anita Teilāne.

Bilžu autors ir fotogrāfs Gatis Rozenfelds, bet spēlētāju stilu veidoja Žanna Dubska.

Komentāri (203)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu