No amata atkāpies "Chelsea" galvenais treneris (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pēc Anglijas kluba „Chelsea” galvenā trenera Žozē Mourinju pēkšņā paziņojuma ceturtdien par amata atstāšanu viņa vietā darbu turpinās līdzšinējais kluba direktors Avrahams Grants un bijušais "Chelsea" un Skotijas izlases aizsargs Stīvs Klārks. Kā zināms, pēdējo spēli Mourinju vadībā "Chelsea" aizvadīja otrdien, kad UEFA Čempionu līgas pirmās kārtas spēlē savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Norvēģijas klubu "Rosenborg".

Kluba paziņojumā teikts, ka Žozē Mourinju nolēmis pārtraukt līgumu "pēc abpusējas vienošanās" ar "Chelsea" klubu. Kā zināms, Mourinju attiecības vienmēr bijušas saspringtas ar kluba īpašnieku Romānu Abramoviču. Savukārt Grants kluba īpašniekam ir labs draugs.

Avrahams Grants „Chelsea” direktora amatā atradās no šī gada jūlija. Pirms tam viņš ir trenējis vairākus nozīmīgākos Izraēlas klubus, tostarp bijis Izraēlas izlases galvenais treneris. Pagaidām nav zināms, vai Grants ir tikai pagaidu treneris, vai arī ar viņu tiks noslēgts ilgtermiņa līgums.

Žozē Mourinju
Žozē Mourinju Foto: EPA/AFI

"Klubs ir priecīgs, ka tik pieredzējis vīrs kā Avrahams mums tik grūtā brīdī nekavējoties atsaucās, lai palīdzētu realizēt mūsu mērķus," teikts "Chelsea" oficiālajā paziņojumā. "Stīvs ir "Chelsea" cilvēks, un nākotnē viņš noteikti būs komandas treneru korpusa neatņemama sastāvdaļa."

Līdzšinējam kluba galvenajam trenerim Mourinju līgums ar „Chelsea” bija līdz 2010.gadam. Viņš no amata atkāpies pāris dienas pēc otrdienas spēles UEFA Čempionu līgas turnīrā, kurā neizdevās uzvarēt „Rosenborg” vienību. Arī Anglijas čempionātu šosezon „Chelsea” neiesāka veiksmīgi, jo pēc sešām spēļu kārtām ar 11 punktiem komanda ieņem piekto vietu.

Piekto vietu savas valsts čempionātā pašlaik ieņem arī Norvēģijas klubs „Rosenborg.”

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu