Zināms Gulbja-Davidenko spēles laiks (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pirmo spēli Pekinas Olimpiādē Latvijas tenisists Ernests Gulbis pret Krievijas sportistu Nikolaju Davidenko sāks svētdien pulksten 5.30 pēc Latvijas laika. Spēli tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas 7. kanālā.

Davidenko patlaban ATP rangu tabulā ieņem ceturto pozīciju, savukārt Gulbis atrodas 38. pozīcijā, kas ir līdz šim augstākais sasniegums viņa karjerā.

Abi tenisisti jau tikās šogad martā notikušajā Maiami "Masters Series" tenisa turnīra otrajā kārtā. Gulbis ar rezultātu 6-3, 6-7(6:8), 6-7(3:7) toreiz atzina Davidenko pārākumu.

Pirmajā setā Gulbis ieguva pārsvaru 3-0, savukārt visu setu uzvarēja ar 6-3. Otrajā setā Davidenko izvirzījās vadībā ar 5-2, tomēr Latvijas tenisists spēja panākt taibreika izspēli, kurā gan nācās piekāpties ar 6:8.

Trešajā setā Gulbis panāca 5-3, turklāt ieguva arī mačbumbu, tomēr arī šoreiz nācās spēlēt taibreiku, kurā vēlreiz uzvaru izcīnīja Davidenko (7:3), tādējādi triumfējot visā mačā.

Gulbja un Davidenko mača uzvarētājs otrajā kārtā tiksies ar Nikolasa Lapenti (Ekvadora) un Pola Anrī Matjē (Francija) pāra spēcīgāko tenisistu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu