Basketbolistes debitēs Olimpiskajās spēlēs (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šodien pulksten 17:15 pēc Latvijas laika Olimpiskajās spēlēs debitēs Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība, kas A apakšgrupas mačā sacentīsies ar Krieviju.

Spēli tiešraidi, kura sāksies 17:05 varēs vērot arī Latvijas televīzijas 7. kanālā.

Atgādināsim, ka pagājušonedēļ FIBA rīkotajā "Diamond Ball" turnīrā latvietes jau Krievijas izlasi uzvarēja, esot pārākas ar 75:69. Krievietes uzvarēja pagājušā gada Eiropas čempionātā, bet četrus gadus atpakaļ Atēnās izcīnīja bronzas medaļas.

Sodien jau aizvadīti arī pirmie mači Olimpisko spēļu sieviešu basketbola turnīrā. Austrālija A grupas spēlē ar 83:64 pārspēja Baltkrievijas basketbolistes. Savukārt B grupā mājinieces ķīnietes ar 67:64 uzveica Eiropas vicečempiones spānietes, bet Jaunzēlandes sieviešu izlase ar 76:72 izcīnīja panākumu pār Mali.

Savukār vēlāk Dienvidkorejas izlase A apakšgrupas ietvaros ar 68:62 pagarinājumā pārspēja Brazīliju. Pēc mača pamatlaika rezultāts bija neizšķirts 55:55, bet pagarinājumā ar sešiem punktiem pārāka bija Dienvidkoreja.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu