Lakrosa izlasei smags zaudējums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas lakrosa izlase Eiropas čempionāta otrajā spēlē ar 3:22 piekāpusies Velsas valstsvienībai, vēsta sacensību oficiālā mājaslapa internetā.

Spēle sākās ļoti spraigi. Velsa pirmajā ceturtdaļa iemeta sešus vārtus, bet Latvija spēja atbildēt tikai ar vieniem gūtiem vārtiem. Otrajā ceturtdaļā Latvijas izlase iesila un parādīja velsiešiem, ka arī ir spējīga cīnīties. Vārtu attiecības otrajā puslaikā bija 2:2, bet pirmais puslaiks beidzās ar rezultātu 8:3 Velsas labā.

Trešajā ceturtdaļā Latvijas spēlētāji atslāba un netika gūti nevieni vārti, kamēr velsieši iemeta vēl trīs. Pēdējā ceturtdaļā treneris izlēma pataupīt pirmo vārtsargu citām svarīgām spēlēm, uz laukuma laižot otro vārtsargu, kurš pēdējā ceturtdaļā ielaida deviņus bezatbildes vārtus.

Latvija šajā spēlē spēja parādīt raksturu, tādejādi sagādājot 19 veiksmīgus spēka paņēmienus, no kuriem astoņus izpildīja Juris Budņikovs, bet piecus Miks Stabulnieks.

Pēc šīs spēles trenera titulu ‘"vanaga acs" saņēma Artis Bariņš,bet "zvanu zvanītāja" tituls tika Dominikam Nebreklijevicam.

Latvija spēlē A grupā kopā ar Anglijas, Īrijas, Šveices, Velsas un Spānijas izlasēm. Lai turpinātu cīņu par medaļām, apakšgrupā nepieciešams ierindoties pirmajās divās vietās.

Lakross ir komandu spēle, ko spēlē ar speciālām nūjām un bumbiņu. Spēles mērķis ir, piespēlējot bumbiņu pa gaisu, to raidīt vārtos. Lakross ir Kanādas nacionālais sporta veids, kurš ir populārs arī citās angliski runājošās valstīs, piemēram, ASV, Austrālijā, Lielbritānijā. Pēdējos gados lakross iegūst arvien lielāku popularitāti arī Eiropas valstīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu