Dāmas klūp arī Beļģijā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA.com

Pārbaudes turnīrā spēlē Beļģijā sestdien Latvijas sieviešu basketbola nacionālā komanda ar 60:75 piekāpās mājiniecēm Beļģijas spēlētājām. Latvijas komandas rindās rezultatīvākā ar 28 punktiem bija Anete Jēkabsone-Žogota, bet beļģietēm 20 punktiem izcēlās Anna Votersa.

Rīt Beļģijas turnīra pēdējā spēlē Latvijas basketbolistes tiksies ar Spāniju, kas piektdien ar 82:67 uzvarēja Beļģiju. Mūsu komandai tā būs pēdējā pārbaude pirms Eiropas meistarsacīkšu finālturnīra Itālijā.

Latvijas valstsvienībai šis ir ceturtais un arī pēdējais pārbaudes turnīrs pirms Eiropas meistarības, kas jau 24. septembrī sāksies Itālijā.

Eiropas čempionātā Latvija spēlēs A apakšgrupā kopā ar pašreizējo Eiropas čempionvienību Čehiju, Turciju un kvalifikācijas pēdējā posma sacensību uzvarētāju - Slovākiju, Poliju vai Izraēlu.

Latvijas valstsvienības sastāvs: Anete Jēkabsone-Žogota, Gunta Baško, Ieva Kubliņa, Liene Jansone, Zane Tamane, Ieva Tāre, Zane Eglīte, Ilze Ose-Hlebovicka, Santa Dreimane, Aija Brumermane, Dita Krumberga, Anita Teilāne. Galvenais treneris: Ainars Zvirgzdiņš. Treneri: Ainārs Čukste, Aigars Nerips.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu