Karlovičs atsauc dalību olimpiādē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Horvātu tenisa milzis Ivo Karlovičs slimības dēļ atsaucis dalību Pekinas olimpiskajās spēlēs, vēsta aģentūra "Hina".

Jau ziņots, ka tieši pēc zaudējuma Karlovičam pasaules pirmās raketes godu pēc desmit dienām zaudēs šveicietis Rožē Federers.

Karlovičs ir otrais no labākajiem Horvātijas tenisistiem, kas atsauc dalību Olimpiādē. Pirms viņa to izdarīja arī Mario Ančičs.

Pēc Sinsinati "Masters Series" turnīra, kura trešajā kārtā Karlovičs pieveica Federeru, horvātam bijusi augsta temperatūra un viņa ārsti ieteikuši sportistam nedoties uz olimpiādi. Šā turnīra pirmajā kārtā ar 14. numuru izliktajam horvātam bija paredzēts tikties ar čehu Tomašu Berdihu, savukārt trešajā kārtā viņš atkal būtu varējis tikties ar Federeru.

Līdz ar Karloviča atteikumu Pekinas olimpiādes vīriešu vienspēļu turnīrā palikuši divi horvāti - pieredzējušais Ivans Ļubičičs un uzlecošā zvaigzne Marins Ciličs. Tomēr horvātu mediji vēsta, ka ir šaubas arī par Ļubičiča gatavību spēlēt, jo viņam problēmas sagādā kājas trauma.

Tikmēr sieviešu vienspēļu turnīrā savu līdzdalību atsaukusi 1996. gada Atlantas olimpisko spēļu uzvarētāja Lindseja Devenporte, kurai ir kājas trauma.

"Viņai joprojām ir komplikācijas pēc kājas traumas, kuras dēļ nācās atsaukt piedalīšanos Vimbldonas turnīrā," izteicās ASV olimpiskās komandas pārstāvis. "Bija bažas par iespēju aizvadīt 11 potenciālās spēles [gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs]."

Devenporte piedalīsies tikai dubultspēļu turnīrā, kur startēs kopā ar Līzelu Hūberi. Vienspēļu pirmajā kārtā viņai bija paredzēts tikties ar austrālieti Alīsiju Moliku.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu