Triecienspēks Nr.7 - veikalu plauktos!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Septītais snovborda un skeitborda žurnāla "Triecienspēks" numurs ir klāt! Viss, kas vasarā noticis - no skeitborda lielpilsētas ielās un snovborda ledājos līdz sērfošanai Āfrikā!

Šis, pēc kārtas 7. "Triecienspēks" ir lielāks, biezāks, krāsaināks! Žurnāla skeitborda pusē: ekskluzīvi Viestura Celmiņa padomi par to, kā "izdzīvot" Ņujorkā gan skeitbordistiem, gan vienkāršiem tūristiem; intervija ar hiphopa meistaru Gustavo; Madara Apses eirotūres apskats; triku pamācības un atklāta saruna ar skeitbordistu Jāzepu Podnieku par "bling bling" un skeitborda melno pusi utt.

Bez tā visa "Triecienspēks" piedāvā arī Norvēģijas ledāju vasaras nometnes stāstus; Jurotrip otro daļu un ceļvedi kalnu kūrortu pasaulē; sērfošanu Madagaskarā utt.

Nobeigumā, bez kulinārijas padomiem, mūzikas apskatiem, arī īpašs materiāls par matemātiskā metāla pārstāvjiem Kill, kas nesen viesojās "Skaņu Mežā". Pieprasiet "Triecienspēku" lielākajos snovborda un skeitborda veikalos, "Narvessen" un Preses apvienības kioskos vai abonējiet Latvijas pastā un "Diena sabonēšanas centrā".

"Triecienspēka" septītā numura prezentācijas pasākums notiks 15. septembrī Andrejsalā, kur norisināsies desmitais festivāls "Put on the Music". Festivāla ietvaros pirmo koncertu Baltijas valstīs sniegs leģendārā hardcore grupa "Gorilla Biscuits" no ASV.

Uz tikšanos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu