Barcelona ļauj Mesi braukt uz Pekinu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas augstākās futbola līgas klubs "Barcelona" tomēr atļāvis uzbrucējam Lionelam Mesi spēlēt Argentīnas izlases sastāvā Pekinas olimpiādē.

Šādu lēmumu kluba "Barcelona" vadība pieņēma pēc tam, kad kluba galvenais treneris Hoseps Gvardiola tikās ar Mesi un pārrunāja visas nianses.

Lēmums tika pieņemts, pat neskatoties uz to, ka Sporta arbitrāžas tiesa lēma, ka klubiem nav piespiedu kārtā olimpiādei jāatbrīvo savi spēlētāji, kas jaunāki par 23 gadiem.

Pašreizējie olimpiskie čempioni argentīnieši nekavējoties pieteica Mesi olimpiādes vīriešu futbola turnīra spēlei pret Kotdivuāras izlasi, kurā viņš pirmā puslaika izskaņā jau pamanījās gūt vārtus.

Arī diviem brazīliešu futbolistiem Djegu un Rafinjam viņu pārstāvētie Vācijas klubi Brēmenes "Werder" un "Schalke 04" ir devuši atļauju piedalīties Pekinas olimpiskajās spēlēs, kaut arī iepriekš pret to protestēja.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu