Dinamo uzvar pārliecinoši (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaundibinātais hokeja klubs Rīgas "Dinamo", gatavojoties gaidāmajai sezonai, trešdien pārbaudes spēlē ar rezultātu 7:2 sagrāvis Kazahstānas vienību Astanas "Baris".

Spēles rezultātu mača 18. minūtē atklāja Lauris Dārziņš, bet 12 sekundes vēlāk Juris Štāls panāca jau 2:0. Arī trešos vārtus "Dinamo" guva perioda izskaņā - 37 sekundes pirms otrās trešdaļas beigām no aizvārtes otro reizi precīzi meta Dārziņš.

Trešās trešdaļas piektajā minūtē Miķelis Rēdlihs guva ceturtos vārtus "Dinamo" labā, bet minūti vēlāk precīzi meta arī Duvijs Vestkots. Spēles 52. minūtē Vitālijs Smoļianovs guva vienus vārtus arī "Bars" komandai, tomēr vēl nepilnu minūti vēlāk Štāls panāca jau 6:1. Vēl brīdi vēlāk vārtus guva arī Aleksandrs Ņiživijs, bet pēdējā minūtē Andrejs Gavriļins uzstādīja mača gala rezultātu - 7:2.

Pirmajā trešdaļā laukumā ritēja līdzīga cīņa, un tikai perioda izskaņā "Dinamo" nedaudz pārņēma iniciatīvu, kas izpaudās divos gūtajos vārtos. Perioda beigās pēc bīstama spēka paņēmiena pret "Dinamo" hokejistu Marselu Hosu laukumā sākās masu kautiņš, kurā iesaistījās visi laukuma spēlētāji - pēc tā četri spēlētāji saņēma dažādu ilgumu noraidījumus, bet Hosa tika noraidīts līdz mača beigām.

Otrajā periodā nedaudz vairāk ripu kontrolēja "Baris" komanda, kuriem bija vairākas labas izdevības, bet Masaļskis vārtos bija nepārspējams - 37 sekundes pirms trešdaļas beigām aptuveni minūti ilga spiediena rezultātā "Dinamo" komandai to izdevās pārvērst gūtajos vārtos.

Arī trešajā trešdaļā "Dinamo" komanda izskatījās labāk par pretiniekiem, kas ļāva pārsvaru vēl palielināt. Tomēr arī šajā periodā notika vairāki kautiņi un "Dinamo" līdz spēles beigām tika noraidīti Armands Bērziņš, Oļegs Sorokins un Aleksejs Širokovs. Tāpat trīs spēlētāji laukumu pameta arī "Baris" komandā.

Pēcspēles metienu sērijā Guntis Galviņš, Ronalds Cinks un Lauris Dārziņš savus metienus aizmeta vārtiem garām, ļaujot "Baris" uzvarēt ar 2:0.

Par labāko spēlētāju "Dinamo" rindās tika atzīts Dārziņš, bet "Baris" komandā Gabriels Špilars.

Spēle norisinājās "Inbox.lv" turnīra ietvaros. Jau ziņots, ka turnīra pirmajā spēlē Rīgas komanda pirmdien ar rezultātu 5:1 pārspēja Baltkrievijas vienību Minskas "Dinamo". Rīgas "Dinamo" labā vārtus guva Ronalds Petrovickis, Mārtiņš Cipulis, Armands Bērziņš, Marks Hartigans un Marsels Hosa.

Savukārt Astanas "Baris" komanda savā pirmajā pārbaudes spēlē šajā turnīrā ar rezultātu 2:3 zaudēja Minskas "Dinamo".

Līdz ar to pirmo vietu turnīrā izcīnīja Rīgas "Dinamo", kam sekoja Minskas kluba biedri un "Baris". Šīs trīs ir vienīgās komandas, kuras Kontinentālās hokeja līgas pirmajā sezonā nebūs no Krievijas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu