Morozs: "Uz vietu CSKA sastāvā pretendē 30 futbolisti"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skontofc.lv

Latvijas futbola izlases pussargs Viktors Morozs, kurš iepriekš pārstāvēja Rīgas "Skonto" komandu, bet pirmdien parakstīja līgumu ar Bulgārijas klubu Sofijas CSKA, intervijā atzinis, ka viņam cīņa par vietu sastāvā būs ļoti grūta, jo uz to pretendē apmēram 30 spēcīgi futbolisti.

Jau ziņots, ka futbolists ar vienību noslēdza līgumu uz diviem gadiem ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu.

"CSKA komandā nokļuvu, pateicoties "Skonto" galvenajam trenerim Polam Ešvortam. Izmantojot savus kontaktus, treneris noskaidroja, ka CSKA komanda tieši meklē pastiprinājumu pozīcijā, kurā es spēlēju. Bulgārijas kluba pārstāvji ieradās Latvijā, lai pavērotu mani treniņos un spēlēs, izrādīja interesi, līdz ar to arī devos uz pārbaudes laiku šajā komandā," intervijā "Skonto" komandas mājaslapā sacīja Morozs.

"Kopā ar CSKA komandu trenējos četras dienas, kurās tika strādāts ļoti daudz. Katru dienu aizvadījām pa diviem treniņiem, turklāt aizvadīju arī vienu pārbaudes spēli. Tajā savā starpā spēlēja CSKA pirmā komanda pret CSKA otro komandu."

"Mani ielika otrās komandas rindās. Kaut arī pirmā komanda maču uzvarēja ar 2:0, tomēr pēc spēles treneris teica, ka ir ļoti apmierināts ar manu sniegumu. Teica, ka es laukumā esot atstājis ļoti labu iespaidu."

"Mērķi komandai ir izvirzīti visaugstākie - uzvara čempionātā un kausa izcīņa. Zinu, ka pagājušajā sezonā CSKA kļuva par Bulgārijas čempionvienību, tomēr komandai dažādu problēmu dēļ netika ļauts piedalīties UEFA Čempionu līgas turnīrā. Patlaban domāju, ka viss būs kārtībā," izteicās Morozs.

"Vienība ļoti nopietni gatavojas jaunajai sezonai. Pagājušās nedēļas nogalē CSKA izcīnīja Bulgārijas superkausu, pārspējot vienu no savām galvenajām konkurentēm Bulgārijā - Lovečas "Litex"."

"Zinu, ka CSKA ir viena no populārākajām, ja ne vispopulārākā komanda Bulgārijā. Tajā ir Bulgārijas izlases futbolisti, ir arī daudz laba līmeņa leģionāru. Zinu, ka treniņos nāksies strādāt ar maksimālu atdevi, lai piesaistītu uzmanību, jo uz vietu pirmās komandas sastāvā pretendē apmēram 30 spēlētāji."

Latvijas čempionātā "Skonto" komandas sastāvā Morozs kopš 1999. gada sezonas aizvadīja 153 spēles, kurās guva 16 vārtus, savukārt Latvijas valstsvienībā Morozam ir 22 aizvadītas spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu