Timermanis Vācijā vēl uz gadu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas basketbolists Ivars Timermanis uz otro sezonu pagarinājis līgumu ar Vācijas bundeslīgas klubu Brēmerhāfenes "Eisbaren", vēsta vietējie mediji.

Pagājušajā sezonā Timermanis pirmoreiz spēlēja ārpus Latvijas un Vācijas čempionātā vidēji mačā guva 9,6 punktus, izcīnīja 3,9 atlēkušās bumbas un realizēja 38 procentus izpildīto trīspunktu metienu.

"Eisbaren" komanda pagājušajā sezonā Vācijas čempionāta regulārajā sezonā ieņēma astoto vietu un turnīra ceturtdaļfinālā ar 0-3 atzina Berlīnes "Alba" pārākumu.

"Ivars nākamajā sezonā būs mūsu firmas zīme, jo viņam ir ļoti liels potenciāls. Viņam ir tikai 26 gadi, tomēr spēlētājs jau ir ļoti pieredzējis. Ticam, ka otrā gada laikā viņš spēs veikt vēl lielāku lēcienu izaugsmē," izteicās komandas galvenais treneris Šarūns Sakalausks.

Paredzams, ka Timermanis, kurš pēdējās divas vasaras atteicies no spēlēšanas Latvijas izlasē, šonedēļ pievienosies izlases treniņnometnei.

Pirms Vācijas uzbrucējs spēlējis Latvijas klubos "Ventspils", Gulbenes "Buki" un "Barons"/LMT.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu