"Dinamo" - SKA tomēr nespēlēs "Skonto" stadionā (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

16. janvārī paredzētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēle starp Rīgas ''Dinamo'' un ambiciozo Sanktpēterburgas vienību SKA tomēr nenotiks ''Skonto'' stadionā, to sarunā portālam TVNET atklāja ''Dinamo Rīga'' ģenerāldirektors Zigmārs Priede.

''Esam saņēmuši visus piedāvājumus, tomēr izmaksas ir pārāk augstas, lai noorganizētu spēli brīvdabā,'' sacīja Priede. ''Diemžēl ''Dinamo'' neredz iespēju saviem līdzjutējiem sagādāt šādu prieku.''

Lai varētu aizvadīt maču ''Skonto'' stadionā, būtu būtiski jāsadārdzina ieejas maksa. ''Mēs negribam divkārt palielināt biļešu cenas,'' skaidro ''Dinamo Rīga'' ģenerāldirektors.

Iepriekš Priede sarunā ar TVNET norādīja: arī ja spēle nevarēs notikt "Skonto'' stadionā, tā katrā ziņā tiks aizvadīta Latvijā. ''Lēmums ir pieņemts, spēle notiks Liepājā.''

Spēles norisei zem klajas debess bija piekritusi sāncenšu kluba vadība, kā arī KHL vadība, bet izšķirošs izrādījās finansiālais aspekts.

Tā nav pirmā reize, kad Rīgas ''Dinamo'' nevar aizvadīt spēli ''Arēnā Rīga''. Kurzemes lielākajā pilsētā ''Dinamo'' KHL spēlējis jau iepriekš. Tas notika 2009. gada oktobrī pret Čerepovecas ''Severstaļ'' un decembrī pret Ņižņekamskas ''Ņeftehimik''.

Kā zināms, Rīgas ''Dinamo'' mājas spēļu hallē ''Arēnā Rīga'' 16. janvārī paredzēts maestro Raimonda Paula 75. gadu jubilejai veltīts koncerts, tādēļ nācās meklēt alternatīvas.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu