Prodrive rallijam gatavo Mini krosoveru?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenā angļu inženierijas firma, kuras vārds autosporta sakarā visvairāk asociējas ar Subaru automobiļu sagatavošanu rallija sacensībām, plāno pasaules rallija čempionātā atgriezties ar jaunu auto.

Prodrive tehniskais direktors Deivids Lapvorts pagaidām neatklāj, uz kāda auto bāzes tiks konstruēts jaunais rallija auto, tomēr izdevums Autosport vēsta, ka tas varētu būt Mini krosovers. Tā sērijveida versijas pirmizrādei jau vajadzēja notikt šogad, taču tā pārcelta uz nākamo gadu - Ženēvas vai Parīzes auto izstādēm.

Parīzes auto šovs varētu būt arī vieta, kur dienas gaismu ieraudzīs Mini krosovera WRC versija, par kuru Lapvorts pagaidām runā diezgan izvairīgi.

"Pagaidām nav īsti, ko pateikt un es nedomāju, ka šajā jomā kaut kas mainīsies līdz nākamā gada pavasarim. Pēc tam kā projektā nāksies iesaistīt vairāk cilvēku, proti, FIA, rezerves daļas piegādātājus u.tml. saglabāt slepenību būs grūtāk un publiskajā telpā nonāks vairāk informācijas," - tā Lapvorts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu