Velosvētki ar sastrēguma piegaršu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā svētdien informēja vairāki autobraucēji, Vienības velobrauciens, kas svētdien notika Siguldas apkaimē, ir radījis satiksmes sastrēgumu uz Vidzemes šosejas. Par Vienības brauciena uzvarētājiem sporta klasē kļuva Linards Veide, kalnu riteņu grupā - Normunds Zviedris, bet tautas klasē Igors Dobrovoļskis.

Rīgas rajona policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Inita Dzelme stāstīja, ka satiksmes ierobežojumi noteikti, lai nodrošinātu velobrauciena dalībnieku drošību. Velobrauciens ilgs līdz plkst. 16.30, tāpēc autobraucējiem jābūt iecietīgiem un jāņem vērā policistu norādījumi.

Šodien Siguldā un tās apkārtnē notiek tradicionālais Vienības velobrauciens, kas, neskatoties uz sliktajiem laika apstākļiem, pulcējis vairāk nekā 2100 dalībnieku.

Sacensību organizatore Inese Vīksnāne informēja, ka tautas braucienā piedalījušies 1397 dalībnieki un uzvaru izcīnījis Igors Dobrovoļskis.

Velobrauciena sporta klasē startēja 117 riteņbraucēji. 1.vietu ieguva Linards Veide. Kalnu divriteņu klasē startēja 672 dalībnieki. 1. vietu ieguva Normunds Zviedris, bet 5. un 6. vietā ir biatlonisti Raivis Zīmelis un Ilmārs Bricis.

Velobrauciena organizatori nominēja arī kuplāk pārstāvēto ģimeni, kolektīvu un skolu. Velobraucienā piedalījās 33 Ceru ģimenes pārstāvji, 48 "Hansabankas" darbinieki un 24 Valmieras bērnunama audzēkņi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu