Babkinai lauzti divi rokas kauliņi (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas izlases basketboliste Elīna Babkina divu labās rokas kauliņu lūzuma dēļ nespēlēs aptuveni četras nedēļas, kas apdraud viņas dalību Eiropas čempionāta finālturnīrā, svētdien apstiprināja izlases menedžeris Edgars Buļs.

Jau ziņots, ka traumu Babkina sestdien guva pārbaudes spēles ar Ķīnu laikā, kad spēlētāja neveiksmīgi sadūrās ar pretinieci, spēcīgi sasitot roku.

Kā pastāstīja Buļs, pēc ārsta apskates noskaidrojās, ka spēlētāja nevarēs trenēties aptuveni mēnesi, bet lielāka skaidrība būs pēc desmit dienām, kad spēlētājai tiks veikta atkārtota apskate. Pagaidām vēl nav pieņemts lēmums vai spēlētāja varēs piedalīties Eiropas čempionātā.

Elīna Babkina.
Elīna Babkina. Foto: AFI

Babkinas trauma vēl vairāk pastiprina Latvijas izlases problēmu saspēles vadītāju postenī. Pamatsastāva saspēles vadītāja Zane Eglīte pēc smadzeņu satricinājuma treniņus atsāks tikai nākamās nedēļas vidū un šobrīd, gatavojoties Eiropas čempionātam, izlases sastāvā palikusi tikai viena izteikta saspēles vadītāja Ilze Ose-Hlebovicka.

Eiropas čempionāta finālturnīrs no 24.septembra līdz 7.oktobrim notiks Itālijas provincē Kjeti. Latvijas sieviešu basketbola izlase 2007.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā A apakšgrupā spēlēs ar pašreizējo Eiropas čempionvienību Čehiju, Turciju un kvalifikācijas pēdējā posma sacensību uzvarētāju.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu