Sācies balsojums par Latvijas populārāko sportistu/sportisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sācies līdzjutēju balsojums par Latvijas populārāko sportistu/sportisti, nosakot trīs finālistus ''Latvijas Gada balvas sportā 2011'' apbalvošanas ceremonijai.

Balsošana par populārākajiem sportistiem norisināsies no 21. novembra līdz 19. decembrim. Par trīs populārākajiem sportistiem/sportistēm, kuri būs ieguvuši vislielāko balsu skaitu, balsošana turpināsies "Latvijas Gada balva sportā 2011" apbalvošanas ceremonijas tiešraidē 22. decembrī. Balvas ieguvējs/ieguvēja tiks noteikts līdzjutēju telefonbalsojumā.

Līdzjutējiem speciāli izveidotā anketā iekļauti 35 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes. Katrā balsošanas reizē varēs izvēlēties vienu sev tīkamāko pretendentu. Lai iegūtu objektīvākus rezultātus, katru dienu internetā no vienas IP adreses varēs nobalsot vienu reizi.

Balsot par populārāko sportistu/sportisti var portālā Delfi un Olimpiade.lv

Pagājušajā gadā populārākais M. Dukurs

Pērn par populārāko sportistu līdzjutēju balsojumā kļuva skeletonists Martins Dukurs, kurš, šādas atzinības iedvesmots, vēlāk uzvarēja Eiropas un pasaules čempionātos, kā arī Pasaules kausa kopvērtējumā. Dukurs fināla balsojumā apsteidza olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu un pludmales volejbolistu Mārtiņu Pļaviņu.

Savukārt 2009. gadā par populārāko Latvijas sportistu kļuva Rīgas ''Dinamo'' hokeja komandas kapteinis Sandis Ozoliņš, kurš togad pēc ilgas karjeras Ziemeļamerikas profesionālajā hokejā atgriezās dzimtenē. Viņš finālā apsteidza Štrombergu un Latvijas izlases vārtsargu Edgaru Masaļski.

Šogad notiks uz kinoteātra ''Splendid Palace'' skatuves

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) un Igo Japiņa Sporta aģentūra jau septīto reizi rīko nozīmīgāko sporta balvu pasniegšanas ceremoniju ''Latvijas Gada balva sportā 2011'', kura šogad 22. decembrī norisināsies uz kinoteātra ''Splendid Palace'' skatuves, bet tiešraidē būs skatāma Latvijas Televīzijas 1. kanālā un klausāma Latvijas Radio.

''Latvijas Gada balva sportā'' svinīgā ceremonija kļuvusi par būtisku Latvijas sporta dzīves sastāvdaļu. Tā ir vienīgā reize gadā, kad vienkopus pulcējas Latvijas sporta zvaigznes, gada lielāko panākumu guvēji, daudzsološākie jaunie talanti un Latvijas sporta dzīves vadītāji.

Balvu pasniegšanas ceremonija ir prestižs un valstiski nozīmīgs pasākums, kurā augsti sasniegumi sportā tiek uzsvērti arī kā neatņemami valstiskās identitātes un vienotības elementi. Svinīgā ceremonija ļauj sporta līdzjutējiem vēlreiz atcerēties gada nozīmīgākos panākumus, savukārt sporta sabiedrībai ir iespēja patīkamā atmosfērā publiski pateikties saviem izcilniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu