"Citroen" paziņo par atgriešanos WRC

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tradicionālajā preses konferencē pirms Parīzes auto šova franču ražotājs "Citroen" paziņojis par atgriešanos Pasaules rallija čempionātā 2007.gada sezonā.

"Automobiles Citroen" ģenerāldirektors Klods Satinē otrdien paziņoja: "Tuvāko mēnešu laikā mēs oficiāli atgriezīsimies Pasaules rallija čempionātā ar "Citroen C4 WRC" rallija automobili, kurš ticis konstruēts un būvēts, lai arī turpmāk ļautu markai cīnīties par čempiontituliem ražotāju un pilotu konkurencē."

Preses konferencē piedalījās arī "Citroen Sport" direktors Gajs Frekvelins. Izsakot atzinību "Citroen Xsara WRC" automoblim, kurš ražotājam atnesis trīs čempiontitulus, viņš pauda pārliecību, ka C4 ēra būs tikpat lieliska.

Papildus tam "Citroen" paziņoja arī komandas sastāvu un, kā jau gaidīts, tajā brauks ekipāžas Sebastjans Loebs/Daniels Elena un Daniels Sordo/Marks Marti.

Šobrīd Loebs un Sordo pārstāv "Kronos Total Citroen" vienību un ļoti veiksmīgi brauc ar pagājušā gada "Xsara WRC" automobiļiem - "Kronos Total Citroen" šobrīd atrodas pirmajā vietā komandu konkurencē, savukārt Loebs un Sordo čempionāta kopvērtējumā attiecīgi ieņem pirmo un trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu