Dinamo spēlēs Stenlija kausa ieguvējs (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Jaundibinātais hokeja klubs Rīgas "Dinamo" noslēdzis līgumus ar kanādiešu aizsargu Duviju Vestkotu un kanādiešu uzbrucēju Marku Hartiganu, kurš divas reizes ir izcīnījis Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausu, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Hartigans NHL ir aizvadījis 102 spēles, gūstot 19 vārtus un atdodot 11 rezultatīvas piespēles. Savas karjeras laikā viņš ir spēlējis Atlantas "Thrashers", Kolumbusas "Blue Jackets", Anaheimas "Ducks" un Detroitas "Red Wings" klubos.

Hartigans divas reizes ir izcīnījis Stenlija kausu - 2007. gadā ar "Ducks" komandu, bet 2008. gadā ar "Red Wings" vienību. Pagājušajā sezonā uzbrucējs pārstāvēja Detroitas vienību un 23 aizvadītajos mačos nopelnīja četrus rezultativitātes punktus.

Duvijs Vestskots (priekšplānā) līdz šim vairākas sezonas pārstāvēja Kolumbusas "Blue Jackets" vienību.
Duvijs Vestskots (priekšplānā) līdz šim vairākas sezonas pārstāvēja Kolumbusas "Blue Jackets" vienību. Foto: EPA/AFI

Savukārt Vestkots NHL aizvadījis 201 spēli, gūstot 11 vārtus un atdodot 45 rezultatīvas piespēles. Savas karjeras laikā viņš spēlējis tikai vienā klubā - Kolumbusas "Blue Jackets".

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" no pirmdienas treniņnometnei Slovākijā uz pārbaudes laiku pievienojās slovāku uzbrucējs Ronalds Petrovickis, ar kuru noslēgts pārbaudes līgums līdz 31. augustam.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas "Dinamo" izpilddirektors Armands Simsons, tiek plānots, ka divas Kontinentālās hokeja līgas mājas spēles ar Toljati "Lada" un Kazaņas "AK Bars" komandām "Dinamo" aizvadīs Somijas galvaspilsētā Helsinkos. Plānotie maču datumi - 26. un 27. oktobris.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu