Mazurs: Galotnē ielaidām punktus uz noguruma rēķina

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

Lai arī «VEF Rīga» komanda zaudējusi izredzes kvalificēties Eiropas kausa izcīņas nākamajai kārtai, vienības galvenais treneris Nikolajs Mazurs izteicās, ka komanda atlikušajiem diviem mačiem gatavosies tikpat nopietni, kā to dara allaž.

«VEF Rīga» trešdien savā laukumā ar 66:74 piekāpās Sanktpēterburgas «Zeņit» vienībai, turnīrā piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas.

«Pietrūka atlētisma zem groza,» vienības mājas lapā citēts Mazurs. «Neteiktu, ka necīnījāmies vai spēlējām pavirši, vienkārši pretī bija atlētiskāka un ātrāka komanda.»

«Vajadzēja nospēlēt aukstasinīgāk un izprovocēt vairāk soda metienu.

Galotnē ielaidām punktus uz noguruma rēķina. Lai arī Eiropas kausā šosezon nākamajā kārtā vairs nevaram iekļūt, atlikušajām divām spēlēm gatavosimies tikpat nopietni,» izteicās «VEF Rīga» galvenais treneris.

Nākamo spēli Latvijas vicečempioni aizvadīs 9. decembrī savā laukumā pret Turcijas klubu Stambulas «Bešiktaš Integral Forex», bet sacensības noslēgs 17. decembrī viesos pret Ļubļanas «Union Olimpija».

«Spēli sākām labi, visu vajadzīgo izdarījām. Otrajā ceturtdaļā pieļāvām muļķīgas kļūdas, neapturējām pretinieku ātro uzbrukumu, kaut zinājām, ka «Zeņit» ir spēcīga ātrā pāreja no aizsardzības uzbrukumā. Tāpat neatbloķējām savus pretspēlētājus, zaudējām cīņā par atlēkušajām bumbām, kas bija lūzuma punkts,» skaidro Jānis Timma, kurš guva 19 punktus.

«Trešajā ceturtdaļā atspēlējāmies, taču ceturtajā ceturtdaļā pietrūka enerģijas un veiksmes. Šādā sastāvā kopā esam pirmo gadu, un tik jaunai komandai šādā turnīrā kā Eiropas kausā vajag saspēlētību.

Ja uz nākamo sezonu saglabātos tāds pats kodols, tad spēles būtu citādākas un būtu daudz vairāk uzvaru,» pauda viens no «VEF Rīga» līderiem.

D apakšgrupā «VEF Rīga» ar astoņos mačos izcīnītu vienu uzvaru atrodas pēdējā, 6. pozīcijā, zaudējot izredzes kvalificēties nākamajai kārtai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu