Porziņģis gūst 18 punktus komandas uzvarā EK izcīņas mačā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: acbtv.acb.com

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien vēlā vakarā guva 18 punktus Eiropas kausa (EK) izcīņas mačā, palīdzot Spānijas komandai Seviļas «Baloncesto» ar rezultātu 98:80 uzveikt Romas «Virtus».

Porziņģis laukumā pavadīja 18 minūtes un septiņas sekundes, realizēja piecus no septiņiem divpunktu, divus no trim trīspunktu un divus no diviem soda metieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu un bloķēja divus metienus.

«Baloncesto» izcīnīja ceturto uzvaru astoņos mačos un šobrīd ieņem trešo vietu C grupā, savukārt «Virtus» piedzīvoja otro zaudējumu astoņās spēlēs un joprojām ir līdere grupā.

A grupas mačā Ojārs Siliņš nospēlēja 11 minūtes un guva trīs punktus, taču basketbolista pārstāvētā Itālijas komanda «Reggio Emilia» ar rezultātu 66:74 piekāpās Francijas klubam «Strasbourg».

«Reggio Emilia» piedzīvoja sesto zaudējumu astoņos mačos un ieņem sesto vietu A grupā, bet «Strasbourg» guva septīto uzvaru astoņās spēlēs un ir grupas līdere. Otro vietu A grupā ieņem Jāņa Strēlnieka pārstāvētā komanda Bambergas «Brose Baskets» ar bilanci (6-2).

EK grupu turnīra pirmajā kārtā komandas sešās grupās pa sešām aizvada divu apļu cīņas, bet nākamajā kārtā iekļūs pa četrām labākajām no katras grupas.

«VEF Rīga» ar bilanci 1-7 ieņem sesto vietu D grupā un zaudējusi iespēju iekļūt nākamajā kārtā, savukārt F grupā BK «Ventspils» ar bilanci 2-6 ierindojas piektajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu