Valdis Zatlers pasniegs IIHF prezidentam Fāzelam Atzinības krustu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien no Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) galvenās mītnes Cīrihes, Rīgā ieradās IIHF prezidents Renē Fāzels. Galvenais ierašanās mērķis bija valsts apbalvojuma saņemšana no Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera, TVNET informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Šodien Valdis Zatlers svinīgi apbalvos ar trešās šķiras Atzinības krustu medicīnas doktoru un IIHF prezidentu Renē Fāzelu par nopelniem valsts labā, turklāt svinīgajā ceremonijā Latvijas Valsts prezidents pasniegs vēl 40 augstus valsts apbalvojumus.

Otrdien pēc ierašanās Rīgā Fāzels tikās ar LHF prezidentu Kirovu Lipmanu. Galvenie sarunu temati bija Latvijas hokeja attīstība, kā arī tika pārspriesta LHF pozitīvā sadarbība ar IIHF.

Tāpat tika skarti jautājumi par Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sadarbību ar IIHF. Šis jautājums ir īpaši svarīgs, jo vairāki Latvijas izlases hokejisti maizi pelna tieši Ziemeļamerikā.

Šodien pēc trešās šķiras Atzinības krusta saņemšanas Renē Fāzels darba darīšanās vēl uzkavēsies Rīgā, bet rītdien dosies atpakaļ uz Cīrihi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu