Bokseris iekož pretiniekam ausī un saņem sitienu no promoutera

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Ar skandālu noslēgusies boksa cīņa starp austrieti Astrītu Klimentu un serbu Andreju Pešiču. Dueļa laikā Klimenta iekoda pretiniekam ausī, un cīņa tika pārtraukta. Nespēdams noskatīties uz notiekošo, ringā devās Pešiča promouteris, bijušais bokseris Aleksandrs Petkovičs, kurš Austrijas bokserim iesita.

Klimenta sāncensim ausī iekoda otrajā raundā. Uzreiz pēc šīs epizodes tiesneši nolēma pārtraukt cīņu. Pēc incidenta ringā devās Petkovičs, kas pārmeta austrietim viņa rīcību. Viņš nesavaldījās un ar kreiso roku izdarīja spēcīgu sitienu pa seju.

Austrijas bokseri gaida ilga diskvalifikācija. Par sankcijām pret Petkoviču lems vēlāk. Viņa pārstāvētā promouteru kompānija rīkoja šo boksa vakaru Minhenē.

Karjeras laikā Petkovičs, kam maijā paliks 36 gadi, aizvadījis 55 cīņas, kurās izcīnījis 47 uzvaras (25 ar nokautu), piedzīvojis četrus zaudējumus un tikpat reižu cīnījies neizšķirti. Savu pēdējo boksa maču viņš aizvadīja 2013. gada maijā.

1997. gadā amerikānis Maiks Taisons divreiz iekoda ausī savam tautietim Evanderam Holifīldam, par ko viņš tika diskvalificēts no sacensībām uz vienu gadu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu