Gorbunovs un Kirejeva - novembra labākie spēlētāji handbola virslīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Einārs Kiršteins

Pretinieku komandu treneru balsojumā par «Vektrum Sport» mēneša labākajiem spēlētājiem Latvijas handbola čempionātā novembrī atzīti Raivis Gorbunovs (Latgols) un Kristīne Kirejeva (LSPA).

Lai gan «Latgols» handbolistiem novembris nebija veiksmīgs (tikai viena uzvara piecās spēlēs), Raivis Gorbunovs, kuram 12. novembrī apritēja tikai 16 gadi (otrais jaunākais spēlētājs komandā!), individuāli bija viens no rezultatīvākajiem savā komandā, izceļoties ar 16 vārtu guvumiem, tostarp gūstot piecus vārtus uzvarā pār ASK/LU.

Produktīvi Gorbunovs spēlējis arī jaunatnes izlases (LAT98) rindās, kur gūti 22 vārti (rezultatīvākā spēle atkal pret ASK/LU – 10 vārti).

Savukārt Kirejeva ar savu sniegumu palīdzēja LSPA handbolistēm izcīnīt četras uzvaras četrās spēlēs, bet pati guva 40 vārtus. Visrezultatīvākās viņai bija spēles pret «Salaspils SS» (31:22) un LAT98 (33:28), kurās viņa guva pa 12 vārtiem.

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā šobrīd Kirejeva ar 83 vārtiem 8 spēlēs ieņem trešo pozīciju, atpaliekot vien no oktobra labākās spēlētājas Lauras Ņeverovskas (Dobeles SS/REIR, 109 vārti 8 spēlēs) un Ineses Šļubčenko (Latgols, 85 vārti 9 spēlēs).

Savukārt par 1.līgas vīriešiem labāko spēlētāju atzīts «Skrīveri/Aizkraukle» uzbrukuma līderis Mārtiņš Dāvidnieks. Viņa pārstāvētā komanda novembrī izcīnīja trīs uzvaras četrās spēlēs, turklāt sagādāja pirmo zaudējumu «Latgols junioriem», bet Dāvidnieks pretinieku vārtsargus pārspēja 31 reizi. Viņš šobrīd ir arī 1. līgas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī (57 vārti).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu