Nesteidz norakstīt iespēju "Dinamo" spēlēt zem klajas debess (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašreiz vēl turpinās darbs, lai varētu noorganizēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas 16. janvāra spēli starp Rīgas ''Dinamo'' un Sanktpēterburgas SKA komandām ''Skonto'' stadionā Rīgā.

Iepriekš izskanējusī informācija, ka mačs zem klajas debess, visticamāk, nenotiks nav pilnvērtīga. To sarunā ar TVNET apstiprināja ''Dinamo Rīga'' ģenerāldirektors Zigmārs Priede.

''Šobrīd esam saņēmuši piedāvājumu par ledus laukuma izvietošanu ''Skonto'' stadionā. Tas ir dārgāk, nekā noorganizēt spēli ''Arēnā Rīga,'' sacīja Priede.

''Pagaidām turpinās darbs, un šīs nedēļas laikā situācija kļūs skaidrāka,'' atklāj ''Dinamo Rīga'' ģenerāldirektors.

Tiklīdz būs atrisināti visi organizatoriskie jautājumi, ''Dinamo'' nāks klajā ar oficiālu paziņojumu,  vai "Dinamo" - SKA spēle varēs notikt atklātajā stadionā.

Kā zināms, Rīgas ''Dinamo'' mājas spēļu hallē ''Arēnā Rīga'' 16. janvārī paredzēts maestro Raimonda Paula 75. gadu jubilejai veltītais koncerts, tādēļ "Dinamo'' nācās meklēt alternatīvu.

Jau ziņojām, ka SKA ir piekritis spēlēt zem klajas debess un mutisku atļauju devusi arī KHL vadība. Ja tomēr spēle nenotiks ''Skonto'' stadionā, tā noteikti tiks aizvadīta Latvijā.

KHL regulārā sezona pēc 10 dienu ilgas pauzes atsāksies 17. novembrī. Pirmo spēli šajā dienā aizvadīs arī Rīgas ''Dinamo'', kas Ufā tiksies ar spēcīgo ''Salavat Julajev''.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu