"Toyota" piedāvā līgumu Raikonenam (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pirmās formulas (F-1) komanda "Toyota" piedāvājusi līgumu 2007.gada pasaules čempionam Kimi Raikonenam no Somijas, tomēr sportista menedžeri izteikuši vēlmi pēc labākiem tā nosacījumiem.

"Mēs nevēlamies spēlēt pārāk daudz spēļu. Likām uz galda piedāvājumu, kādu varam atļauties un kādu pašreizējā tirgus situācijā uzskatām par nopietnu," izteicās "Toyota" komandas prezidents Džons Hovets.

Šosezon Raikonens pārstāv "Ferrari" komandu, tomēr, sākot ar nākamo sezonu, viņu tajā nomainīs divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso. Joprojām tiek uzskatīts, ka reālākais Raikonena liktenis ir atgriešanās viņa bijušajā komandā "McLaren-Mercedes".

Raikonens iepriekš izteicies, ka brauks nākamajā sezonā tikai tad, ja varēs pārstāvēt konkurētspējīgu komandu, bet "Toyota" kopš savas debijas F-1 čempionātā 2002.gadā joprojām nav spējusi uzvarēt nevienā posmā.

Iepriekš "Toyota" vēlējās panākt vienošanos arī ar poli Robertu Kubicu, tomēr viņš noslēdza līgumu ar "Renault" komandu un būs Alonso aizstājējs. Tāpat "Toyota" turpina pārrunas ar abiem šīs sezonas pilotiem Jarno Trulli un Timo Gloku. Tāpat komanda apmierināta arī ar japāņa Kamui Kobajaši sniegumu, kurš pagājušās nedēļas nogalē notikušajā Brazīlijas "Grand Prix" izcīņā aizstāja savainoto Gloku.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu