"Dinamo", visticamāk, nespēlēs "Skonto" stadionā (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' preses sekretārs Jānis Stepītis ''icebox.lv'' atzinis, ka ''Dinamo'' un Sanktpēterburgas SKA regulārā čempionāta mačs, kas paredzēts 16. janvārī, visticamāk, ''Skonto'' stadionā nenotiks.

''Izskatās, ka projekts ar spēles aizvadīšanu atklātā laukumā tā arī paliks ideja. Pārāk lieli riski. Gaisa temperatūra šajā gada laikā svārstās no +10 līdz -30, un paredzēt, kāda tā būs 16. janvārī, nav iespējams. Turklāt šādas spēles organizēšana saistīta ar lielām izmaksām un mēs nevaram atļauties riskēt,'' ''icebox.lv'' skaidro Stepītis.

''Esam izvērtējuši visdažādākās iespējas ar spēles pārcelšanu uz citu vietu, taču pašlaik vairāku iemeslu dēļ reālākais izskatās mūsu jau tradicionālais glābējvariants – Liepāja,'' viņš sacīja.

Novembra sākumā ''Dinamo Rīga'' ģenerāldirektors Zigmārs Priede sarunā ar TVNET atklāja, ka SKA ir piekritis spēlēt zem klajas debess un mutisku atļauju devusi arī KHL vadība.

Toreiz Priede portālam TVNET klāstīja, ka vairāk uztrauc organizatoriskā puse, nevis nelabvēlīgi laikapstākļi.

Rīgas ''Dinamo'' mājas spēļu hallē ''Arēnā Rīga'' 16. janvārī paredzēts maestro Raimonda Paula 75. gadu jubilejai veltītais koncerts. Ja tomēr spēle nenotiks ''Skonto'' stadionā, tā noteikti tiks aizvadīta Latvijā.

KHL regulārā sezona pēc 10 dienu ilgas pauzes atsāksies 17. novembrī. Pirmo spēli šajā dienā aizvadīs arī Rīgas ''Dinamo'', kas Ufā tiksies ar spēcīgo ''Salavat Julajev''.

Tālāk sekos spēles Magņitogorskā (19. novembrī pret ''Metallurg''), Čeļabinskā (21. novembrī pret ''Traktor''), Maskavā (23. novembrī pret CSKA).

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu