Pagājušajā diennaktī uz ceļiem gājis bojā viens cilvēks

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā diennaktī uz valsts ceļiem gājis bojā viens cilvēks, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā.

Ap plkst.20.20 Vecpiebalgas novadā autoceļa Cēsis - Vecpiebalga - Madona 26.kilometrā 1990.gadā dzimusi jauniete, vadot automašīnu "VW Golf", notrieca gājēju - 1940.gadā dzimušu vīrieti, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 30 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem trīs avārijās cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Rīgas reģionā reģistrēti 14 ceļu satiksmes negadījumi, divos negadījumos cieta cilvēki.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 24 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No aizturētajiem 12 bija automašīnu vadītāji, 12 - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti 15 šādi likumpārkāpēji - septiņi autovadītājs un astoņi velosipēdu un mopēdu vadītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu