TV dīva Vinfrija saved aci pret aci Taisonu un Holifīldu (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Vairāk nekā desmit gadus pēc skandalozās "Košanas cīņas" smagsvara bokseri Maiks Taisons un Evanders Holifīlds piektdien satikās Opras Vinfrijas šovā.

Holifīlds izteica cerību, ka šāds raidījums jauniešiem demonstrēs, ka ir iespējama miera noslēgšana pēc piedzīvotās vardarbības.

"Vēlējos pateikt bērniem, ka ja mēs spējām salīgt, tad arī jūs to varat," izteicās Holifīlds.

Šī satikšanās Vinfrijas Čikāgas studijā nosaukta par apbrīnojamu, jo cilvēki neticēja, ka kādreiz nesamierināmie bokseri varētu mierīgi satikties.

Pirmais raidījumā uz skatuves uznāca Taisons, bet pēc Holifīlda uznākšanas viņš pretiniekam mierīgi paspieda roku. Skandalozais Taisons atzina, ka šī ir viņa pirmā tikšanās ar Holifīldu kopš diskvalifikācijas saņemšanas par pretinieka labās auss daļas nokošanu.

Skandalozā cīņa notika 1997.gada 28.jūnijā Lasvegasā, abiem bokseriem cīnoties par pasaules čempiona jostu Pasaules boksa asociācijas (WBA) versijā.

Pēc Vinfrijas jautājuma vai Holifīldam joprojām trūkst daļa auss, smaidošais bokseris norādīja uz savas auss augšdaļu un atbildēja, ka "tikai nedaudz, ne pārāk daudz".

Iepriekš uzņemtā intervijā Taisons atzina, ka viņa sākotnējā atvainošanās Holifīldam bija neīsta. Viņš neatvainojās arī piektdien, tomēr uzsvēra, ka vienmēr ir apbrīnojis Holifīldu.

"Es vēlos, lai pasaule zina, ka viņš ir brīnišķīgs puisis," teica Taisons. "Es vēlos, lai zini, ka man ir gods būt pazīstamam ar tevi."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu