Slakteris otrais Bahreinas ''Grand Prix'' kvalifikācijā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16. oktobrī ''Riga Powerboat Team'' pilots Uvis Slakteris startēja F2 Pasaules Čempionāta pirmā posma - Bahreinas Grand Prix - kvalifikācijas braucienā un uzrādīja otro labāko rezultātu.

Sacensību noslēdzošais posms tika pārcelts uz rītdienu, 17. oktobri, taču jau tagad skaidri iezīmējas labāko trijnieks.

Pēc sīvas cīņas ir beidzies Pasaules Čempionāta pirmais kvalifikācijas brauciens.

Rezultāti – ļoti sīva cīņa, bet pagaidām Slakteris piekāpjas trīskārtējam pasaules čempionam Kolinam Dželfam (Colin Jelf), kurš Slakteri apsteidz tikai par trīs sekundes desmitdaļām. Uvim seko pasaules vicečempions itālis Alekss Karella (Alex Carella). Pirmo četrinieku noslēdz Ovens Dželfs (Owen elf). Visi minētie piloti finišējuši vienas sekundes ietvaros, viņuš šķir vien pāris sekundes desmitdaļas.

Otrais kvalifikācijas brauciens notiks rīt no rīta plkst. 10:30, kad Uvim būs iespēja apsteigt Kolinu Dželfu, jo rezultāti ir ļoti līdzīgi. 2009 Bahrein Grand Prix finālbrauciens notiks 13:00 pēc Latvijas laika, kad parādes aplī būs nobraukuši 20 piloti no 14 pasaules valstīm. Viņi visi ir spēcīgi konkurenti ar apņēmību gūt punktus.

Pats Slakteris ir gandarīts par sasniegto: „Ļoti skaists rezultāts. Esmu apmierināts, jo, kā ne kā, šis ir Pasaules Čempionāts, un man priekšā ir tikai trīskārtējais Pasaules čempions. Jācīnās!”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu