"Liepājas metalurgs" savā laukumā atkārtoti uzvar "Lida" komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" piektdien Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē savā laukumā atkārtoti pārspēja "Lida" komandu, triumfējot ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:0, 1:1).

Pirmajā trešdaļā mājiniekus vadībā izvirzīja Lauris Bajaruns. Šāds rezultāts saglabājās līdz pat trešās trešdaļas desmitajai minūtei, kad 2:0 liepājnieku labā panāca Vents Feldmanis, kurš vārtu guvumā pārvērta Bajaruna veikto piespēli.

Pēc divām minūtēm viesi vienus vārtus atspēlēja, taču atlikušajā laikā Jānis Kalniņš "Liepājas metalurga" vārtos vairs pārspēts netika.

Abas komandas savā starpā Liepājā tikās arī trešdien, kad laukuma saimnieki izcīnīja uzvaru pagarinājumā ar rezultātu 3:2, pārtraucot sešu zaudējumu sēriju.

Pēc piektdienas mača liepājnieki 21.novembrī izbraukumā tiksies ar latvieša Armanda Bērziņa pārstāvēto Minskas "Junostj" vienību, bet tad Ukrainas pilsētā Doņeckā aizvadīs Kontinentālā kausa izcīņas trešās kārtas spēles, sacenšoties ar Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) vienībām Doņeckas "Donbass" un Tjumeņas "Rubin", kas ir līgas līderi, kā arī Polijas komandu Krakovas "Cracovia".

BAČ kopvērtējumā "Liepājas metalurgs" ar 25 punktiem 22 aizvadītajās spēlēs dala 6.-8.vietu ar "Lida" un "Mogiļev" komandām, kas 22 mačos iekrājušas tādu pašu punktu skaitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu